Info

Kauppakeskuksesta

Kauppakeskus IsoKarhu sijaitsee Porin ydinkeskustassa, kaupungin keskeisimmällä paikalla, kävelykadun varrella.  IsoKarhusta löydät kahvila- ja ravintolapalveluita, lukuisia erikoisliikkeitä, monipuolisia terveydenhuollon palveluita, yhteisöllisen kaupunkiolohuoneen vaihtuvine näyttelyineen ja tapahtumineen ja jopa kiipeilykeskuksen. Tervetuloa kahville tai syömään, viihtymään ja shoppailemaan korttelin kokoiseen keskukseen.

Asiakas WC ja erillinen lastenhoitohuone
Asiakas WC sijaitsee kauppakeskus IsoKarhun 2. kerroksessa. Yhdistetty inva WC ja lastenhoitohuone sijaitsee kauppakeskus IsoKarhun pohjakerroksessa.

Eläinystävät
Lemmikkieläimet ovat lämpimästi tervetulleita IsoKarhun yleisiin tiloihin yhdessä omistajansa kanssa. Huomioithan kuitenkin, ettei eläintä voi jättää yksin ja että jokainen liike päättää eläinasiakkaista omissa tiloissaan.

Esteettömyys

Kaikki kauppakeskuksen sisäänkäynnit ovat esteettömiä. Myös kauppakeskuksen sisällä pääsee liikkumaan esteettömästi leveiden käytävien ansiosta sekä hissejä käyttäen.

Löytötavarat
IsoKarhun löytötavaroita voi tiedustella 3. kerroksessa sijaitsevasta valvomosta, puh. 0400 533 351 noin kahden viikon ajan. Sen jälkeen niitä voi tiedustella Satakunnan Löytötavaratoimistosta puh. 0600 14111 / https://www.satatavara.fi/