Toimitilat yrityksille

Kauppakeskuksen perustiedot

Kauppakeskus IsoKarhu sijaitsee Porin ydinkeskustassa, vilkkaan kävelykadun varrella. IsoKarhu on viihtyisä ja monipuolinen ostos- ja ajanviettopaikka. IsoKarhun tarjonta painottuu erikoiskauppaan, erityisesti muotiin sekä monipuolisiin kahviloihin ja ravintoloihin.

Citycon lyhyesti

Citycon on päivittäistavarakauppavetoisten, kaupungeissa sijaitsevien kauppakeskusten johtava omistaja, kehittäjä ja hallinnoija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön hallinnoiman kiinteistöomaisuuden arvo on yhteensä 5 miljardia euroa ja sen osakkeiden markkina-arvo on 2 miljardia euroa. Citycon on markkinajohtaja Suomessa ja se on markkinajohtajien joukossa Norjassa, Ruotsissa ja Virossa ja sillä on jalansija Tanskan markkinoilla.
 
Cityconin kauppakeskuksiin täältä.

Medialle

Lehdistökuvien käyttäminen

 
Lehdistökuviamme saa käyttää maksutta toimitukselliseen tarkoitukseen Cityconia koskevien artikkeleiden yhteydessä. Kuvia ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Jos sinulla on kysyttävää kuvien käytöstä tai jos et löydä etsimääsi kuvaa, ota yhteyttä Cityconin mediavastaaviin.
 
IsoKarhun materiaalipankkiin pääset täältä.

Vuokrattavat tilat

Oletko kiinnostunut vuokraamaan liiketilan tai toimiston kauppakeskuksestamme?
 

Ota meihin yhteyttä

 
Kysy vuokrattavasta tilasta kauppakeskuksessamme täyttämällä tämä lomake.
 
Lisätiedot Cityconin kauppakeskuksista ja vuokrauksen yhteystiedot löydätte kotisivuillamme.

Promootio ja mainonta

Cityconin kauppakeskusten mainos- ja myyntipaikat soveltuvat moneen tarkoitukseen.
Tavoitat ostopäätöksen äärellä olevat ihmiset tehokkaasti paikallisesti tai valtakunnallisesti.
 
  • Onko sinulla uusi tai pidempään toiminut yritys ja tarvitset tuotteillesi tai palveluillesi hyvän myyntipaikan pääkaupunkiseudulla tai muualla Suomessa?
  • Haluatko lanseerata uuden tuotteen tai tehdä markkinatutkimuksen kauppakeskuksessa• Haluatko mainostaa brändiäsi ihmisille siellä, missä he jo ovat? 
 
Varaa mainos- ja myyntipaikkasi täältä.