Kuinka saapua

Kartta ja ajo-ohjeet

Kauppakeskus IsoKarhu sijaitsee Porin keskustassa kävelykadun varrella osoitteessa Yrjönkatu 14.

Kauppakeskus IsoKarhuun on yhteensä 10 sisäänkäyntiä. IsoKarhun katutasossa on korttelin eri puolilla viisi sisäänkäyntiovea ja lisäksi pääset viidestä eri ovesta kauppakeskuksen puolelle 2. ja 3. kerrosten pysäköintialueilta. Tuletpa mistä ovesta tahansa löydät helposti kauppakeskus IsoKarhun monipuolisiin liikkeisiin, kahviloihin ja palvelujen lähelle.

Julkinen liikenne

Hyvien julkisten liikenneyhteyksien ja tilavien pysäköintitilojen ansiosta kauppakeskus IsoKarhuun on nopea ja helppo tulla niin linja-autolla kuin omallakin autolla tai kävellen.

Porin linja-autoasemalta matkaa kauppakeskus IsoKarhuun on  300 m, rautatieasemalta kauppakeskus IsoKarhuun on 800 m ja lentoasemalta 2 km. Lähinnä kauppakeskus IsoKarhua sijaitsevat lähiliikenteen pysäkit ovat kauppakeskuksen vieressä Isolinnankadulla ja Porin kauppatorilla. Porin torilta matkaa kauppakeskus IsoKarhuun on 200 m.

Sinulle sopivat Porin lähiliikenteen linja-autoaikataulut löydät Porin Linjojen sivuilta.

Linja-autojen aikataulut löytyvät Matkahuollon sivuilta.

Junaliikenteen aikataulut löytyvät VR:n sivuilta.

Pysäköinti

Kauppakeskus IsoKarhun asiakkaiden käytössä on noin 400 pysäköintipaikkaa yhdistetyllä IsoKarhu – Sokos pysäköintialueella. Pysäköintipaikoista  suurin osa katettu. Perhepysäköinnin paikat sijaitsevat 3. kerroksessa. Pysäköinti on maksuton 2 tuntia Pysäköintikiekolla. Aluetta valvoo kaupungin pysäköinninvalvonta.

Pysäköintitilat ovat avoinna arkisin klo 8:30 – 21:30, lauantaisin klo 8:30 – 18:30 ja sunnuntaisin klo 12 – 21:30.

Kauppakeskus IsoKarhu sijaitsee Porin ydinkeskustassa kävelykadun varrella. IsoKarhu-Sokos pysäköintialueelle ajo joko Itäpuisto 2-4 puolelta tai Isolinnankadulta Sokoksen kattopysäköinnin/ ajosillan kautta. Kattopysäköinnistä pääset kauppakeskus IsoKarhuun viidestä eri sisäänkäyntiovesta.

Osoite navigaattoriin on Itäpuisto 2-4, Pori tai IsoKarhu.

Kauppakeskus IsoKarhun sijainnin näet myös GoogleMaps karttapalvelusta.
 

Pysäköinti kartta